-

verhuur

verhuurmogelijkheden

KRANEN

Van mobiele kraan tot ruw-terrein kraan, van rupskraan tot mobiele torenkraan, wij hebben voor ieder project het passende equipment. Onze vloot bestaat uit units variërend met een capaciteit van 10 tot 2000 ton.

VERHUUR KRANEN

GRONDVERZET

Kwalitatief betrouwbaar materieel is belangrijk om productief te zijn. Om die reden investeren wij alleen in A-merken wat betreft ons grondverzetmateriaal. Bekijk ons aanbod en neem gerust contact op voor advies of offerte

VERHUUR GRONDVERZET

BOUW

In de bouw zijn alleen de beste machines en materieel goed genoeg. Bekijk ons huuraanbod voor equipment speciaal voor de bouw.

VERHUUR BOUW

TRANSPORT

Bijzonder transport wordt vaak ad hoc geregeld. Wij verhuren diverse SPMT-voertuigen om zware lasten te vervoeren.

VERHUUR TRANSPORT

MATERIAL HANDLING

Met het snel en efficiënt laden-lossen van containers of vrachtwagens bespaart u veel tijd en geld. Voor ‘material handling’ in de breedste zin van het woord, verhuren wij equipment dat u in staat stelt om uw doelstellingen te realiseren.

VERHUUR MATERIAL HANDLING

HOOGWERKERS

Moet u voor een opdracht de hoogte in? Huur een hoogwerker. Via ons dochterbedrijf Lodirental verhuren wij een breed scala aan hoogwerkers, van telescoop- en schaarhoogwerkers tot knikarm- en rupshoogwerkers.

VERHUUR HOOGWERKERS

Meer weten over ons of onze machines?

Stuur een e-mail of bel +31 (0)181 413722