-

Van Adrighem
HEAVY LIFT Terminal Vlaardingen

In Vlaardingen, direct gelegen aan de Rotterdamse Haven, is het nieuwe bedrijfsterrein van Van Adrighem gevestigd. Een heavy lift terminal van 14 hectare groot, met een kade aan de nieuwe maas en een directe ontsluiting via de A4 en A20 en via het water.

  • 14 hectare bedrijfsterrein in de belangrijkste haven van Europa
  • Opslagruimte van 2 hectare of meer
  • Heavy lifting equipment beschikbaar
  • 24 uur per dag beschikbaarheid over transportvoertuigen
  • Verbinding met de open zee, geen getijde beperkingen
  • Voldoende kaderuimte voor vaartuigen en werkschepen
  • Parkeermogelijkheden voor 350 auto’s
  • Kantoorruimte mogelijkheden van 1500 m2 of meer

HAVEN VAN ROTTERDAM

GELEGEN AAN DE SCHEUR

ADRIGHEM TERMINAL

TOTAALOPPERVLAK VAN 140.000 M3

Onze heavy lift terminal ligt aan een kade van 200 meter lang. De waterdiepte is 9 meter. De logistieke mogelijkheden van het terrein zijn ideaal. Alles is in huis om industriële projecten van A tot Z in te richten, compleet met kantoren, opslagloodsen, constructiehallen, havenkranen en ander materieel.

Oops...
Slider with alias Terminal-Map not found.

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN TERMINAL

Van Adrighem biedt niet alleen op- en overslag aan, maar stelt het bedrijfsterrein ook beschikbaar voor verhuur. Van een of meerdere compartimenten tot het complete oppervlak. En zowel voor kortere tijd als voor langere termijn.

HAVEN

Centraal gelegen in de haven van Rotterdam is de heavy lift terminal van Van Adrighem een strategisch ideaal gelegen terrein. Rotterdam is dé ‘Global Hub’ van Europa voor alle goederenstromen. Rotterdam vormt met het achterland een geïntegreerd netwerk.

OVERSLAG

Wij bieden op- en overslag van zware lading en zorgen voor veilig en efficiënt laden en lossen op de kade. Onze terminal biedt meer dan 100.000m² buiten- en meer dan 20.000m² binnenopslagruimte. Onze haven heeft een ro-ro kade voor het transport van zelfrijdend materieel en mafi’s, trucks en opleggers.

KANTOREN

Waar nodig kunnen wij op onze yard voorzien in tijdelijke of permanente kantoorruimte. De kantoren op onze terminal zijn verzorgd, modern en voorzien van alle gemakken en benodigdheden om ieder project in goede banen te leiden.

Meer weten over ons of onze machines?

Stuur een e-mail of bel +31 (0)181 413722