-

over van adrighem

over van adrighem

Trading Company P. van Adrighem B.V. is een bekend begrip in de kranenwereld. We zijn toonaangevend in de verhuur, verkoop en inkoop van nieuwe en gebruikte hijskranen. Inmiddels is het machinepark zeer uitgebreid en is Van Adrighem een internationale speler en totaalleverancier op het gebied van zwaar transportmaterieel, grondverzet, bouwmachines en hoogwerkers.

Vanuit het hoofdkantoor in Brielle en vanuit de nieuwe terminal in Vlaardingen heeft Van Adrighem een snel wisselende voorraad equipment. De reparatie en het onderhoud van het materieel blijft in eigen beheer. De nieuwe terminal in Vlaardingen is strategisch gelegen in de haven van Rotterdam, ideaal voor zeetransport wereldwijd en voor op- en overslag faciliteiten.

SCHERP in prijs

We zijn scherp in prijs en flexibel als het gaat om de wensen van onze klanten. Voor hen lopen we ook graag een stap extra én harder. No nonsens, daar houden we van. We combineren onze commerciële focus graag met een hoog serviceniveau.

Korte lijnen

Ons team, bestaande uit 15 man, zit vol energie. De lijnen zijn kort. Door onze kennis en ervaring in de markt én door het bieden van kwalitatief, hoogwaardig en jong materieel hebben we altijd een passende oplossing voor uw project. We voelen ons niet te klein voor grote jongens, maar ook zeker niet te groot voor lokale aannemers en projectontwikkelaars.

Eenvoudig geregeld

De verhuur, verkoop en inkoop van kranen, grondverzet en hoogwerkers moet eenvoudig en transparant zijn. Aan de diversiteit van ons aanbod ligt het niet. Onze vloot bestaat uit een groot aantal kranen en ook onze hoogwerkers, transportmateriaal, grondverzetmachines en ander materieel zijn ruim vertegenwoordigd.

Handelsgeest

Al jaren zijn de broers Leen, Piet en Arij van Adrighem bekenden in de markt. Hun handelsgeest heeft hen in binnen- en buitenland op de kaart gezet. Als familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de branche levert Van Adrighem u advies op maat en voorzien wij u in uw specifieke behoefte.

Meer weten over ons of onze machines?

Stuur een e-mail of bel +31 (0)181 413722