-

van adrighem MARKTEN

Dankzij onze ervaring, kennis en het ruime machine- en materieelaanbod zijn wij u van dienst in de volgende marktsegmenten.

PETROCHEMIE

Van Adrighem levert professionele oplossingen voor de petrochemische sector. Dankzij de jarenlange ervaring in de (petro)chemie weet Van Adrighem uitstekend welke equipment er voor welke activiteiten geschikt is. Veiligheid, kwaliteit en daarmee efficiency zijn hierbij gewaarborgd. We gaan graag mee in uw kritische paden en naadloos op elkaar aangesloten planningen en werkzaamheden.

LEES MEER

RENEWABLES

Zonne-energie, waterenergie en windenergie krijgen steeds meer aandacht. Deze methoden van energiewinning, en het bouwen van de installaties ervan, vragen om eigen machines en ook om de  deskundigheid en creativiteit eromheen. Van Adrighem heeft in de loop der jaren zeer veel ervaring opgebouwd bij het opbouwen van windmolenparken. Een groot deel van ons kranenpark is specifiek toegespitst op deze markt. We weten ook hoe we adequaat kunnen inspelen op de vragen die er ontstaan bij ‘renewables’-projecten.

LEES MEER

MINING

Bij mining draait alles om grondverzet en transport. Wij beschikken over allerlei soorten machines voor het verplaatsen van ertsen en mineralen. Denk hierbij aan groot grondverzet voor de mijnbouw of wegenbouw. Hoe efficiënter de logistieke processen en de constructies, hoe meer mijnen in minder tijd bediend kunnen worden.

LEES MEER

POWER

In power plants en andere fabrieken zijn alle activiteiten gebaat bij zo veel mogelijk doorloop en zo min mogelijk downtime. Bij Van Adrighem realiseren we ons dat goed. Dit besef maakt dat we in het verleden mede dankzij onze inzet al een aantal bijzondere power projecten meer dan succesvol hebben kunnen afronden.

LEES MEER

CIVIL

Bij civiele techniek is een breed palet van onze machines en materieel inzetbaar. De afgelopen jaren zijn wij betrokken geweest bij veel hijsprojecten waarbij grote, zware compartimenten moesten worden gepositioneerd of waarbij grond verzet moest worden voor betonfundamenten. Niet alleen de kranen en machines hadden een hoofdrol. Ook een soepel transport en goed georganiseerde planning was hierin een cruciale factor.

LEES MEER

OFFSHORE

Voor de offshore markt is het belangrijk dat machines veilig werken en klaar zijn voor elk soort opdracht. Wij werkten in het verleden al voor diverse grote offshore-opdrachtgevers. Door deze ervaring weten we heel goed wat er komt kijken bij de bouw en constructie van windmolenparken, olieplatforms en andere zee- en havengerelateerde projecten.

LEES MEER

MARINE INDUSTRIES

Laad-, los- en hijsactiviteiten op en rond de kade en op zee vragen het uiterste van equipment, constructies, platforms en machines, maar ook van onze mensen. Het meedenken in complexe vraagstukken en het aandragen van innovatieve oplossingen is dan ook een belangrijk onderdeel van ons werk, vooral in deze markt. Dankzij de projecten die we de afgelopen jaren hebben uitgevoerd, kennen we de mogelijkheden en weten we waar kansen liggen.

LEES MEER

Meer weten over ons of onze machines?

Stuur een e-mail of bel +31 (0)181 413722